Totaalrealisaties op uw maat.

Ontdek onze formules.
Formule

David

Voor kleine projecten
Formule

Babylon

Voor middelgrote projecten
Formule

Hitit

Voor grote projecten
Formule

Goliath

Voor mega projecten
Bestickering-ruit-links

Een unieke aanpak.

Kwaliteit op de eerste plaats

Dat een realisatie van Wonen Met Idee originele klasse en stijl uitademt is geen toeval.

Dit komt door onze unieke aanpak, namelijk de combinatie van de twee bouwstenen om een totaalproject tot een prachtig einde te brengen:
een eigen ontwikkelingsteam en een eigen uitvoeringsteam.

Door ons professioneel team van plaatsers en interieurdesigners kunt u bij ons terecht voor vrijwel elk interieurproject, groot of klein. We helpen met het plan van indeling, materiaalkeuzes, ontwerp van maatkasten, kleurencombinaties en afwerk met correcte verlichting, raamdecoratie, tapijten en decoratie/kunstobjecten.

Wonen is een totaalbelevenis.

Kwaliteit op de eerste plaats

Wonen met Idee heeft een unieke aanpak. We hebben namelijk de combinatie van de twee bouwstenen om een totaalproject tot een prachtig einde te brengen: een eigen ontwikkelingsteam en een eigen uitvoeringsteam.

De communicatie verloopt steeds via ons interieurteam, … zij luisteren naar uw dromen en vertalen deze naar het uitvoerend team. Dit alles binnen de haalbaarheid van uw vooropgesteld budget.

Een samenwerking met Idee kan bijvoorbeeld gaan over de aankoop van één staanlamp tot de verbouwing van een complete woning met door ons uitgevoerde verlichtingswerken, schilderwerken, gyprocwerken en inbouwkasten.

We kijken alvast uit naar ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Wat klanten
zeggen over ons.

Wij zijn super tevreden over het resultaat van onze vernieuwde woonkamer! Het maatwerk is helemaal naar onze wens. Het totale plaatje klopt dankzij het professioneel advies!
Michel Peeters
Altijd een aangenaam ontvangst in de mooie interieurzaken van Idee, Het Pakhuis en Het Notarishuis.
Martine De Smedt

Onze laatste projecten.