Jouw project in 6 stappen.

1. Eerste Contact

Daar het eerste contact en de eerste indruk erg bepalend zijn, richten we onze interieurzaken en beursstanden op zo’n manier in, dat ze echt aanvoelen als een woning. Voor ons is het namelijk belangrijk dat u als klant meteen kan aanvoelen of u zich goed voelt bij onze stijl, aanpak en manier van werken.

Bij dit voorbeeldproject vond het eerste contact plaats tijdens de Notarishuis Inspiratiedagen 2018.

Tijdens het gesprek met de klant wordt eerst onze manier van werken uitgelegd, waarna het project alsook de wensen van de klant, verder worden besproken. Na akkoord wordt er een overeenkomst opgesteld waarin ook de afspraak voor het eerste thuisbezoek wordt vastgelegd.

2. Eerste Thuisbezoek

Het bezoek begint met een korte rondleiding doorheen de woning. De details van de inrichting worden in deze fase meer in detail besproken en er wordt al een basis kleurenpalet samengesteld.

Daar deze klant nog in een vroege fase van de nieuwbouw zat, konden we hen ook adviseren bij de keuze van de vloer, de bekleding van de trap, aankleding van de haard, …

Als laatste worden de ruimtes voor het maatwerk zorgvuldig opgemeten zodat er een correcte 3D-ontwerp gemaakt kan worden.

3. Ontwerpfase

Tijdens deze fase begint onze interieurvormgever met het uittekenen van het plan van indeling om de juiste verhoudingen te bepalen en wordt er, indien gewenst, een basis lichtplan uitgewerkt.

Hierna wordt het geheel in 3D uitgewerkt zodat de klant een beeld krijgt van hoe de woning er komt uit te zien na de make-over. Er worden steeds meerdere ontwerpen gemaakt zodat de klant een ruime keuze heeft.

Er wordt een moodboard gemaakt, stoffen worden gekozen,… Kortom, alles wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en onze interieurvormgever maakt van het geheel een mooie presentatie die later getoond zal worden tijdens de afspraak in de winkel.

Naast woonkamer en uitwerking rond de haard werd er bij deze klant ook de bijkeuken volledig door onze

interieurvormgever ingericht. Deze zal uitgewerkt worden in melamine en laminaat.

4. Bespreking Ontwerp

Na de ontwerpfase wordt het geheel in een offerte gegoten die samen met de presentatie besproken wordt met de klant. Dit is de fase waar elk ontwerp dat door onze interieurvormgever werd gemaakt, zorgvuldig wordt bekeken en waar nodig nog wordt aangepast.

De prijzen worden stap voor stap overlopen en de klant bepaalt zelf of het project opgedeeld zal worden in fasen, of dat het volledige project mag doorgaan. Kleuren, materialen en afmetingen mogen steeds aangepast worden tot en met de definitieve opmeting.

5. Verdere Opvolging

Wanneer de bestelbon wordt ondertekend voor akkoord, wordt er ook meteen een afspraak vastgelegd voor de definitieve opmeting. Deze is uiterst belangrijk bij het plaatsen van maatwerk.

Na de definitieve opmeting maakt onze interieurvormgever een gedetailleerde technische tekening voor ons atelier en wordt de bestelling doorgegeven aan onze burelen.

De verantwoordelijke van de logistiek, volgt de bestellingen op en plant de leveringen in van zodra er een orderbevestiging is van onze fabrikanten. Heeft u in de tussentijd nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

6. Plaatsing & Verdere Aankleding

Van zodra de complete bestelling geleverd is in ons magazijn, wordt alles klaargemaakt voor de plaatsing bij de klant. Plaatsing en levering gebeurt steeds door ons ervaren team van plaatsers en schrijnwerkers.

Levering is inclusief op het gelijkvloers. Wanneer er geleverd moet worden op een verdieping, wordt er een extra kost gerekend voor een ladderlift.

Voor het plaatsen van maatwerk , hebben onze schrijnwerkers steeds hun eigen wagen met materiaal bij. Het zaagwerk doen ze altijd buiten zodat u zich geen zorgen moet maken dat uw interieur vuil zal worden.

Onze interieurvormgevers hebben veel oog voor detail en zoeken voor u de perfecte decoratie om uw woning aan te kleden.

Dit gaat van gepersonaliseerde kussens voor uw zithoek tot mooie kunstwerken om dat ene lege hoekje op te vullen.

Ook voor klanten die in fases werken, komen onze interieurarchitecten graag terug naar u thuis voor een nieuwe fase.

Benieuwd wat we zoal hebben qua decoratie of unieke stukken? Bekijk een deel van ons gamma op de productpagina